+32 (0)2 363 15 25
info@ccconsult.be

Welkom op het platform “databank personeelsbezetting”, een geactualiseerd indicatorenplatform voor Vlaamse besturen!

Reeds 20 jaar is CC Consult trouwe partner van lokale besturen. Wij stelden herhaaldelijk vast dat verschillende gemeenten en steden vragen naar een vergelijking van hun personeelsbezetting ten opzichte van andere, vergelijkbare besturen. Om een antwoord te bieden op die vraag, legde CC Consult in 2010 voor een eerste maal een databank van personeelsgetallen en gemeentelijke indicatoren aan. Deze databank werd in het najaar van 2015 geactualiseerd. Het resultaat is nu beschikbaar in een moderne, digitale en interactieve variant.

We zijn ervan overtuigd dat dit platform een nuttig instrument is voor lokale besturen: het is een aanzet om uw kengetallen in een breder perspectief te plaatsen. Meten is immers niet alleen weten, het is ook de basis om uw organisatie- en personeelsbeleid vorm geven. Deze databank biedt een aanvulling op reeds bestaande platformen voor lokale besturen: de bibliotheekstatistieken, de Vlaamse profielschetsen, de websites ‘lokale statistieken’,… In dit project hebben we ervoor gekozen om deze gegevens, daarom ook niet meer te herhalen.

Wij staan steeds paraat om uw kengetallen verder te interpreteren en uw organisatie te ondersteunen bij de invoer van gewenste efficiëntiewinsten of optimalisatie. Heeft u technisch vragen over deze website of wenst u inhoudelijke toelichting op maat? Neem gerust contact op!

CC Consult staat garant voor de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Deze worden niet doorgegeven aan andere organisaties en enkel vergelijkend en anoniem weergegeven aan de andere deelnemende besturen.


Wij bedanken u en al uw collega’s voor uw deelname aan dit project!

Luc De Bock

CC Consult organisatieontwikkeling

Zaakvoerder– CCSC

www.ccconsult.be--- e-mail: info@ccconsult.be --- Tel.: 02 353 15 25

Projectmedewerkers: Chris De Bock, Charlotte Auwers, Matthias Vandenbussche en Freya Schreurs

CC Net

CC Net - net wat je nodig hebt

Heeft u CC Net al bezocht? CC Net is een beveiligd intranet waar uw organisatiebeheersingssysteem vorm krijgt én u uw verbeterprojecten kan opvolgen. Het platform wordt beheerd door een adviseur van CC Consult of een personeelslid dat u zelf aanwijst. Aan u de keuze!

Bezoek onze demowebsite!

www.ccnet.be
Login: zonnedorp
Paswoord: demo